[ Modern Tervezés, Minimalista Stílus ]

Tóth Tamás Okleveles Építészmérnök Vagyok.
Üdvözlöm Weboldalamon!

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátam mögött állok az Ön rendelkezésére álmai családi házának megvalósításában.

Szenvedélyem a modern építészet, a minimalista stílusú luxus ingatlanok tervezése.

A személyre szabott, egyedi és egyéni igények kielégítését szolgáló tervezés híveként kiemelkedő jelentőséget tulajdonítok a személyes kapcsolattartásnak, az igények pontos felmérésének.

A megalkotott épületeknek a települési és táji környezetbe történő illesztését Erdőkertesen és Nagytarcsán betöltött Főépítészi munkám által megszerzett tapasztalataim alapján is erősítem. Ennek köszönhetően a folyamatosan változó jogszabályok útvesztőjében tökéletesen kiismerem magam.

Lételemem a folyamatos fejlődés, tanulás, a magyarországi Passzívház Tervező tanfolyamot is az elsők között végeztem el. Hiszem, hogy a tervezési módszertan új megközelítésével, a BIM alapú tervezéssel a kivitelezés költségei csökkenthetők, hiszen a 3D modell felépítésével részletes információhoz juthatunk az épület bármely alkotóeleméről, és megtaláljuk azokat a hibákat is, amelyek eddig csak a kivitelezés során jöttek volna elő.

Tervezői jogosultságom száma: É 13-1211

[ Tóth Tamás ]

Filozófiám

Személyes hangvétellel az egyedi és egyéni megrendelői igények kiszolgálását szem előtt tartva, szakmai tapasztalatom és építészeti tudásom hozzáadásával az építtető számára a lehető legideálisabb megoldás kialakítása.

Célom
Tóth Tamás Tervezés - Célom

Hiszem, hogy az épületeknek úgy kell a megrendelő személyes igényeit kiszolgálni, hogy azok időtállók, gazdaságosan megvalósíthatók, valamint fenntarthatók legyenek.

Hitvallásom
Tóth Tamás Tervezés - Hitvallásom

Törekszem jövőbe mutató megoldásokat keresni formavilágban és épületszerkezetekben is. A környezettudatosság esszenciális pontja munkámnak. Az energiahatékonyság és fenntarthatóság épületeimbe integrálása végett folyamatosan képzem magam.

Jövőképem
[ +]
Elégedett ügyfél
[ +]
év tapasztalat
[ +]
sikeres projekt
[ Modern Tervezés ]

Munkáim

[ Minimalista Stílus Luxus Kivitelben ]

Legfrissebb Blog Bejegyzések

[ Modern Tervezés ]

Ügyfeleim Mondták

"A férjemet régóta foglalkoztatta a gondolat, hogy elkészüljön közös otthonunk, ami energiatakarékos, praktikus és mutatós! Megkerestük Tóth Tamást, aki már a legelejétől átérezte a szükségleteinket, haladó gondolkodású, ambiciózusan áll a tervezési feladatokhoz. Számára a legfontosabb az alkotás, az, hogy igényes lakótereket alakítson ki, ami szolgálja életünket. Családi házunkat tökéletesen ránk alakította! Az általa tervezett és megalkotott családi házunk mindennapos örömünk forrása. Megvalósult az álmunk! Persze nem utolsó sorban az utca legszebb háza (a szomszédok szerint is). Nagyon hálásak vagyunk a sok munkáért, imádjuk minden kis szegletét! Köszönjük!!!"
Balázs Anita
"Köszönjük Tamásnak a terveket és a rugalmasságot! Gyorsan megtervezte azt a házat amit 20 éve látok magam előtt, és neki köszönhetően ma már nemcsak álom!"
Oszkó Zsolt
“Köszönjük Tamásnak a munkáját, igazi otthont tervezett számunkra! Tökéletesen kihasználta a számos kihívással teli telek adottságait, és kihozta belőle a maximumot. Bátran ajánljuk bárkinek, aki álmai otthonában szeretne élni!”
Rétsághy-Durbák Diána és Rétsághy Béla